nedeľa 25. augusta 2013

You light up my world... 10



Part 10 - Hospital




Sedeli sme v čakárni a čakali, kedy konečne príde doktor. Bol som nervózny. Bál som s o ňu. Veľmi! Ale prečo? Prečo sa bojím o dievča, ktoré takmer nepoznám? Prečo mám pocit, že ju musím chrániť? prečo chcem byť pri nej? Prečo na ňu stále myslím?
“Egege.” Ohlásila sa malá Lacey a snažiac sa upútať na seba pozornosť. Usmial som sa. Elen mi ju podala.
“Ahoj anjelik.” povedal som. Opatrne som si ju posadil na kolená. Ju hneď zaujal šnúrok na mojej mikine. Začala ho ťahať a pritom sa smiala.
“Chalani chcú vedieť, čo sa deje. Sú na ceste sem,” povedal Harry a sadol si vedľa mňa. “Ahoj drobec.” nahol sa nad Lacey. Tá zachytila nový objekt, za ktorý mohla ťahať. Keď sa k nej Harry sklonil, tak mu pár prameňov vlasov padlo do tváre a Lacey za nich hneď začala ťahať.
“Máš pravdu Lacey. Už bolo potrebné vyťahať ho za vlasy.” zasmial som sa, zatiaľ čo Harry skuvíňal od bolesti. Lacey mala z toho ešte väčšiu zábavu. Zvuky, čo vydával sa jej zrejme páčili a tak ho začala ťahať ešte silnejšie a Harryho doteraz hrané kňučanie sa zmenilo na ozajstné.
“Tak to je pohľad. Konečne ho nejaká žena skrotila.” zasmial sa Liam, ktorý práve s ostatnými prišli za nami.
“Kde si vzal to dieťa, Zayn? Z nudy vykrádaš pôrodnice?“ podpichol Louis.
“Nie. Toto je Lacey. Anežkina dcérka,” povedal som a chalani na mňa vykúlili oči.
“To je tak zlaté bábo.” Zakňučala El.
“A toto je Elen. Anežkyna suseda a pre ňu veľmi blízka osoba,” dodal som ukazujúc na Elen sediacu vedľa mňa. Chalani sa s ňou zoznámili. Po chvíli za nami prišiel doktor.
“Tak čo, ako je na tom?” Vyhŕkol som hneď.
“Tie teploty už trošku klesli. Nie je to chorá ani nič iné. Tie teploty majú psychickú príčinu, Zayn.” povedal lekár.
“Ale bude v poriadku?” spýtal som sa.
“Po fyzickej stránke určite. Ale po psychickej... Kto vie?” Mykol plecami. “Zayn, vyšetrenia ukázali, že bola znásilnená.” Dodal.
“Ja viem. Je to hrozné, ale vznikol z toho tento krásny anjelik.” povedal som dívajúc sa na malú Lacey. Doktor záporne pokrútil hlavou.
“Lenže jej telo vykazuje známky opakovaného týrania a znásilňovania. Posledné ani nie pred 24 hodinami.” povedal lekár. Akoby ma niekto olial studenou vodou.
“Bol to ten muž, čo ho dnes omráčila?” spýtal som sa Elen.
“Áno. Bol to Gregorio.” Odpovedala Elen.
“Počkať, Gergorio? Jej nevlastný otec? Ten muž, čo ho omráčila bol jej nevlastný otec?” Spýtal som sa. Elen len prikývla.
“Je vám jasné, že pacientka je neplnoletá a že musím zavolať políciu? Zrejme tu ide zneužívanie a týranie zverenej osoby!” povedal.
“Myslím, že by sme mali počkať, kým sa preberie. Možno... Možno to nie je tak, ako si myslíme.” začal som. Elen záporne zakrútila hlavou.
“Prvýkrát ju znásilnil, keď mala 15. Bála sa ísť na políciu. Vyhrážal sa, že to obráti tak, že ho zvádzala ona. A neskôr aj tým, že jej vezmú Lacey. Zavolajte políciu. Mala som to urobiť už dávno,” povedala. Doktor prikývol.
“Keď budete môcť ísť za ňou, pošlem po vás setričku,” povedal a odišiel.



Túto časť venujem TessMalik, Ver, Beatrix a Lole ;) vy viete prečo ;) tiež všetkým tým, čo dali tomuto príbehu nejakú tu hviezdičku :)
Pripravujem pre vás nový príbeh, čítali by ste ho? Mám ho sem posielať? Bude s Hazzom.  Prosím komentujte, nech viem, či sa nám oplatí robiť trailer ;) With all love, Your Wild Crazy Mofo ♀Alex♀

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára