sobota 31. augusta 2013

Som tvoj anjel strážny! Part 46

 
Title: Som tvoj anjel strážny
By: Beatrix Pinekely
Part 46 - Yes, I will...




So značnou pomocou Lou a Clodagh sa nám nakoniec podarilo uvariť celkom dobrý obed. Všetci sme sa spoločne najedli, potom chalani prehlásili, že upratujú oni, tak sme sa z dievčatami, Paulom, Kiowom a deťmi vyvalili v obývačke na gauč, kreslá, poprípade na zem. Chalani poupratovali a došli za nami do obývačky .Niall si sadol vedľa Sam a okamžite si preplietol palce s tými jej. Sam sa usmiala a trošku sa k nemu pritisla.
"No konečne!" zamrmlali sme jednohlasne. Tí dvaja sa len začervenali a Niall dal Sam jemnú pusu na líce. No zvyšok chalanov zostal stáť. Záhadne sa usmievali. Jedným gestom nám naznačili, že máme ísť k nim. Dievčatá tak urobili, no ja som ostala sedieť/ležať na pohovke, ako pred tým. Harry sa na mňa zamračil.
"Nám sa nechce vstať," povedala som mu a vyplazila na neho jazyk. Prišiel ku mne a zdvihol ma z gauča. Preniesol ma pár krokov a postavil ma hneď vedľa Eleonor. Nezabudol ma pohladiť po brušku, ktoré sa už pomaličky začínalo črtať, ešte stále som však vyzerala, len akoby som sa trošku viac prejedla. Usmiala som sa.
"My... Chceme sa vás niečo spýtať," povedali štvorhlasne. Než sme sa s dievčatami stihli spamätať, chalani už kľačali na jednom kolene.
"Will you marry me?" zaznel opäť ten štvorhlas našich úžasných polovičiek a my sme všetky ostali stáť s vyrazeným dychom. Kľačali pred nami so škatuľkami s prsteňmi.
"Yes, I will," odpovedali sme naraz štvorhlasom bez toho, aby sme si to nejako naznačili, alebo čo. Miestnosťou sa ozval hromadný potlesk. My sme sa vrhli okolo krku naším polovičkám.
"Ak teraz poviete, že prvý apríl, tak si ma neželaj," sykla som Harrymu do ucha.
"To by som si nedovolil, zlatko," šepol mi on späť. Navliekli nám na prst prstene. Myslela som, že sa zbláznim od šťastia. Potom sme sa objali my štyri. Objatie sa postupne rozrástalo, lebo sa pripojila aj Sam, Clodagh a Lou, zrazu aj Tracey a niekde dolu medzi nami sa k nám túlila ešte aj Lux, aj keď tá asi zrejme ešte nechápala, čo sa to deje, len využila príležitosť na túlenie sa. Harrymu sa nejako podarilo opatrne ma vyprostiť z toho megaobjatia a majetnícky si ma pritiahol k sebe. Zasmiala som sa a pritúlila sa k nemu.
"Nebuď taký majetnícky," povedala som mu.
"A budem a budem a budem, lebo ty si len a len moja," povedal a pobozkal ma na líce.
"Správaš sa, jak malé decko," vzdychla som si. Ten pako na mňa vyplazil jazyk.
"Tak fajn. Počúvajte ma," ohlásil sa Paul. Všetci sme teraz hľadeli na neho.
"Fajn, tak v prvom rade, blahoželám vám. Ale dôležitejšia vec. Zajtra máte mať rozhovor, to som vám už spomínal. Ten rozhovor nakoniec bude tu v dome, ale oni chcú nielen chalanov, ale aj vás dievčatá. A tak si myslím, že by bola vhodná chvíľa oznámiť vaše zasnúbenia a tiež aj Sialla," povedal Paul.
"To akože zajtra na tom rozhovore máme povedať, hej a mimochodom, všetci 4 sme už zasnúbený zo svojimi priateľkami?" spýtal sa Harry ironicky.
"No... nejak tak. Ale normálnejšie. Proste oznámite, že vo vašom ste sa posunuli o ďalší krok a ste zasnúbený alebo také niečo." povedal Paul.
"Ty to nechceš oznámiť, Harry? Ja by som to vykričal aj hneď, celému svetu," podpichoval ho Louis.
"Samozrejme, že chcem, ale nie takto cez rozhovor," povedal Harry.
"A kedy nájdeš lepšiu príležitosť? Čo chceš spraviť vlastný tweetcam, alebo čo?" pýtal sa ho Liam.
"Ach jo.... Asi máte pravdu," vzdychol si nakoniec Harry.
"Harry, tiež by sa patrilo oznámiť príchod drobca, na Tay to už začína byť vidno," pripomenul mu Paul.
"Ja viem, nemusíte mi to všetci pripomínať. Chcel som to urobiť zajtra na tom rozhovore," povedal Harry. Bolo vidno, že mu už lezie krkom, ako mu to všetci nadhadzujú. S Harrym sme sa o tom už rozprávali a keď sa prišlo s tým, že chalani budú robiť ten zajtrajší rozhovor, už vtedy sme sa dohodli, že na ňom to Harry oznámi.
"Joj dobre. Nečerti sa hneď," bránil sa Paul. Zasmiala som sa a dala Harrymu pusu na líce, aby sa ukľudnil. Harry sa tiež usmial a unova jeho ruka hladkala moje bruško. Paul mi naznačil, aby som šla za ním. Vymámila som sa z jeho objatia.
"Kam ideš?" spýtal sa. Neodpovedala som mu, len som mu poslala vzdušnú pusu a odišla.
"Musíš nám pomôcť. Chceme napáliť Hazzu a bez tvojej pomoci to nepôjde," šeptom mi oznámil Paul.
"Kto je to, my?" spýtala som sa.
"Ja a chalani," vysvetlil.
"Čo chcete spraviť?" spýtala som sa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára