sobota 25. januára 2014

You light up my world... Part 31

Title: You light up my world
By:♀Alex♀
Part 31 - Diana´s love

V minulej časti:
"Tak to teda bŕŕŕ. Ja sa s Harrym o tvoju lásku deliť nemienim," povedal trošku urazeným tónom.
"Milujem len a len teba, tupelo moje," pošepla som dívajúc sa priamo do jeho krásnych očí.
"Aj ja teba, moja Diana," pousmial sa.



"Aj ja teba, môj Nialler," pošepla som. Niallovi sa úsmev na jeho tvári ešte viac rozšíril. Pevne ma držal v náručí a hypnotizoval ma svojimi modrými kukadlami. Usmiala som sa a spojila naše pery. Zbožňujem jeho bozky. Zbožňujem jeho pery. Zbožňujem jeho celého.
"Mali by sme sa vrátiť," pošepol.
"Ešte chvíľku," šepla som.
"Nemáme čas. Uvidíme sa večer. Budem ťa čakať," pošepol mi do ucha.
"Prídem," pošepla som a opustila suterén. Prišla som akurát, keď priniesli tortu. Niall sa objavil asi dve minúty neskôr. Celý čas som na sebe cítila jeho spaľujúci pohľad. Sedeli sme naproti sebe a ja som z neho nedokázala spustiť oči. Ani on zo mňa. Keď sa oslava skončila, všetci sme začali upratovať. Oprela som sa o kuchynský pult. Vzápätí som si uvedomila, že stojím na tom istom kde to medzi nami začalo...


Flashback
Alex ma presvedčila, aby som tu prespala. Zobudila som sa o siedmej. Všimla som si, že nik z ostatných nemá vo zvyku stávať tak skoro. Všetci ešte boli pozaliezaní v svojich izbách. Vybrala som sa teda dolu. Rozhodla som sa, že im spravím raňajky, ako poďakovanie, že som tu pohla prespať. Vliezla som do kuchyne a začala si pripravovať veci na palacinky. Vzala som si mobil a sluchátka si strčila do uší. Pustila som si hudbu a začala som si pospevovať popri varení, ako som to robila vždy. Bola to ale zásadná chyba. Skoro som zinfarktovala, keď môj pás, objali dve silné ruky.
"Pšššt," zasmial sa Niall a vytiahol mi sluchátka z uší.
"Skoro som skapala na mieste! Toto mi nerob!" sykla som po ňom a buchla ho do ramena.
"Au!" sykol predstierajúc, že ho to bolí.
"Trdlo," sykla som. Chvíľu len tak nečinne stál za mnou. Zrejme ma pozoroval, alebo čo. Po chvíľke ma začal štekliť.
"Prestaň, pripálim to!" zvolala som.
"Hm... nevadí," zasmial sa.
"Fajn, ale tie spálené budeš jesť ty!" povedala som a snažila sa dostať jeho prsty preč z môjho brucha.
"Nebudem," zasmial sa a naďalej ma šteklil. Rýchlo som vypla sporák a otočila sa k nemu.
"Tak fajn, o čo ti ide?" spýtala som sa s nadvihnutým obočím.
"O toto," usmial sa a pobozkal ma. Ostala som v šoku. Stála som bez pohnutia, zatiaľ čo on tisol svoje pery na moje. Po chvíľke sa odtiahol, keďže som nespolupracovala.
"Čo to?" dostala som zo seba.
"Prepáč... Ja neviem, čo so..." snažil sa ospravedlniť, lenže nestihol. Svoje pery som pritisla na tie jeho rovnako intenzívne, ako on pred chvíľou. Jeho ruky znova spočinuli na mojom páse. Tie moje zas objali jeho krk, aby som bozk mohla prehĺbiť.
"Čo to robíme?" spýtala som sa, keď sme sa odtiahli.
"Toto som chcel spraviť, odkedy som ťa prvýkrát stretol. Lenže ty si vtedy mala oči len pre Hazzu," šepol.
"A bola som slepá," šepla som a znovu vyhľadala jeho pery. Z bozku nás vyrušilo zavŕzganie schodov. Rýchlo sme sa od seba odtrhli. Ja som pokračovala v pečení palaciniek a Niall si sadol na barovú stoličku a študoval nejaké noviny.
"Hm... Voňajú tu palacinky... Diana, ty si úžasná!" zvolal Harry.
"Musíš tu prespávať častejšie, ak to znamená takéto raňajky," doplnil ho Louis. Pretočila som očami.
Koniec flashbacku


Poznámka autorky: Hojky :D Tí, čo ste typovali Niall, mali ste pravdu... Len tak pre porovnanie... táto časť mala presne 567 slov... Nasledujúca časť ešte nie je dokončená, no už teraz má 1161 slov, takže myslím, že sa máte na čo tešiť... Myslím, že by teoreticky, ale len čisto teoreticky mohla byť poslaná už zajtra, ako pri tejto budú aspoň tri komentáre ;) (súhrne spolu aj s blogom 1D-FF, kde je táto poviedka tiež uverejňovaná)
PS: pomaly začínam pripravovať nový príbeh a pýtam sa... Harry alebo Niall? A vôbec... Čítali by ste odo mňa ďalší príbeh, keď tento skončí?
With all love Your Wild Pregnant Crazy Mofo Alex & little girl inside :)
xx

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára