utorok 31. decembra 2013

They think I´m BITCH 2/2

Title: They think, I'm bitch! - 2/2
By: Beatrix Pinekely
Pokračovanie "Prečo nie rovno všetkých piatich?"

áno, uchylarina pokračuje... ešte stále :D :D 


Rozhliadla som sa po byte. Čo tu budem celý deň robiť? Napadlo mi, že preskúmam byt, ale vzápätí som si uvedomila, že by som mu asi zasahovala do súkromia. Rozhodla som sa teda, že si pôjdem domov po nejaké veci. Neviem, ako dlho tu budem môcť ostať. Netuším, ako sa to vyvinie. Dám tomu pár dní. Do Niallovho bytu som sa vrátila okolo obeda. Nebola som preč dlho, asi tak hodinu. Cestou som sa ešte zastavila na pizzu. Samozrejme jednu krabicu som vzala aj so sebou. Pizzu som zložila v kuchyni. V tom momente buchli dvere. Najprv som sa zľakla. Natisla som sa na stenu a načúvala.
"Anas?" ozvalo sa bytom. Vydýchla som si.
"V kuchyni," odpovedala som.
"Ahoj," šepol a pobozkal ma, "som rád, že si neodišla."
"Som rada, že si rád," povedala som. Niall sa usmial, ale v tom úsmeve bolo niečo iné. Niečo nútené.
"Deje sa niečo?" spýtala som sa.
"Nič dôležité, Anastasia. Vieš o tom, že máš krásne meno?" usmial sa na mňa.
"Myslíš?" spýtala som sa.
"Samozrejme," usmial sa a znova ma pobozkal.
"Doniesla som ti pizzu," zasmiala som sa.
"Ty si bola preč?"
"Áno, bola. Bola som vo svojom byte po nejaké veci. Akurát som chcela ísť do sprchy, keď si prišiel," priznala som.
"Fajn, tak ja si teraz dám trochu tej pizze a ty sa za ten čas bež osprchovať. Potom si aj ja pôjdem dať sprchu a spolu niečo podnikneme," žmurkol na mňa.
"Fajn," prikývla som. V Niallovej izbe som si z kufra vybrala legíny, tričko a spodné prádlo a šla do sprchy. Kým som sa sprchovala, rozmýšľala som. Má toto vôbec budúcnosť? Ak spolu budeme, pretrhnem medzi ním a chalanmi priateľské puto. Nechcem byť tá, čo ich rozdelí. Nechcem, aby sa s nimi kvôli mne hádal. No pri ňom sa cítim inák, cítim sa ľúbená. Svoje úvahy som nakoniec hodila za hlavu a vyliezla zo sprchy. Osušila som sa a chcela sa obliecť. Z mojej kôpky s oblečením však zmizlo moje tričko. Miesto neho tam ležalo biele s nápisom "Crazy Mofos". Na ňom bol papierik.
Stálo na ňom: "Prosím, obleč si ho. xx" Niall sa sem vkradol, keď som sa sprchovala. Blázon. Obliekla som sa a vyšla z kúpeľne.
"Ja som vedel, že v tom tričku budeš vyzerať úžasne," usmial sa a vstal z postele, na ktorej doteraz sedel.
"Keď myslíš," šepla som.
"Idem do sprchy. Vyber nejaký film," povedal.
"S radosťou," usmiala som sa a šla do obývačky. Začala som prehľadávať filmy a hľadať niečo, čo by stálo za pozrieť


Čo sa stalo, kým bol Niall v práci...
Pohľad Liam

"Nemali ste na neho tak vybehnúť. Je to jeho vec. Tiež sa mi nepáči, že jej dôveruje, ale je to jeho vec. Možno naozaj nie je zlá. Možno to urobila z núdze," uvažoval som.
"Z núdze? Akej? Jednoducho chcela super článok a dosiahla ho. A hoci nepoužila naše mená, už len ten fakt, že bola schopná to zverejniť dokazuje, že je to obyčajná..."
"Dopovedz to a odídeš odtiaľto s rozbitou hubou!" okríkol Harryho Niall, ktorý práve vošiel do miestnosti.
"Niall, preboha spamätaj sa!" povedal Louis.
"Nie, vy sa spamätajte! Kde je teraz to vaše, nesúď človeka, ak ho nepoznáš, ha? A vy ste snáď o niečo lepší? Zayn, nemáš náhodou Perrie? Louis! Čo Eleanor? (Larry shippers, N0H8 please!) Liam, čo Sophia? Ani vy nie ste takí svätí, tak sa nehrajte na neviniatka. Rovnako, ako ste povedali áno, ste mohli povedať nie, tak ako som to urobil ja. A možno, keby ste to "nie" povedali, zistili by ste to, čo viem ja a nesúdili by ste ju! Je mi z vás zle. Neviem, kedy ste takto klesli a je mi to ľúto," vyštekol a odišiel. V miestnosti ostalo ticho. Mal pravdu. Všetci sme si to uvedomovali.

Pohľad Niall
Sklamali ma. Nemohol som tomu uveriť. Odišiel som od nich. Dlho som sa motal po parku a snažil sa vybiť si nervy. Nechcel som sa k Anas vrátiť takto nahnevaný. Odniesla by si to neprávom. Stretol som pár fanúšičiek. Tie mi pomohli sa odreagovať. Boli milé. Nepišťali a nevrieskali, len sa so mnou normálne rozprávali. Rozdal som im podpisy a vybral sa späť k Anas, už s o niečo lepšou náladou...


A späť do reálu. Od tej hádky prešiel týždeň. Niall sa s chalanmi odvtedy nestretol. Našťastie mali ten týždeň voľno.
Pohľad Niall

"Kam ideš?" spýtal som sa Anas, keď sa mi vymotala z náruče a vstala z gauča.
"Neviem. Ale niekam. Nudím sa," šepla. Usmial som sa.
"Ja ťa rýchlo zbavím nudy," zasmial som sa a stiahol si ju späť na kolená. Začal som ju bozkávať. Rýchlo začala spolupracovať. Usmial som a pretočil nás. V momente ležala podo mnou na gauči. Stále, bozkávajúc, som rukami zablúdil pod jej (moje) tričko a rozopol jej podprsenku. Odtiahla sa. Prestala ma bozkávať.
"To nie je dobrý nápad, Niall," šepla s vážnou tvárou.
"Prečo?" spýtal som sa.
"Ty... Ty si ešte panic a..." začala.
"A to je problém?" spýtal som sa nechápavo.
"Nie, práve naopak. Kiežby som to mohla tvrdiť ja o sebe. Len... Len si prosto nemyslím, že som tá pravá, s ktorou by si o TO mal prísť," šepla.
"Lenže, ty si tá pravá. Ja to cítim, zlatko. Chcem byť s tebou všetkými možnými spôsobmi. Chcem, aby si bola moja. Už len moja," šepkal som jej.
"Si si istý?" spýtala sa. Miesto odpovede som ju znova pobozkal na pery. Usmiala sa.
"V tom prípade, bude omnoho pohodlnejšia a aj romantickejšia posteľ," pošepla a zatlačila do mojej hrude, aby som sa postavil.
"Takže smer spálňa!" zasmial som sa a vyhodil si ju do náruče. Ignoroval som jej hlúpe protesty, že je ťažká, že ju mám položiť, že chodiť vie aj sama. Položil som ju na posteľ a zaľahol ju. Nebol som si úplne istý, čo mám robiť, ale keď som nad tým prestal rozmýšľať, šlo to nejako samo. Pretiahol som jej tričko cez hlavu. S ním odletela preč aj rozopnutá podprsenka. Pocit, že toto všetko bude odteraz patriť mne, ma napĺňal šťastím, ale aj vzrušením. Mal som chuť vybozkávať celé to prekrásne telo. Chcel som, aby sa cítila úžasne, no nevedel som, ako na to.
"Nerozmýšľaj, len konaj. Rob, čo chceš," šepla a usmiala sa na mňa, "alebo mám prevziať velenie?"
"Nie," šepol som, "jediný, čo tu bude niečo riadiť, som ja!"
"Tak riaď," šepla s miernym úškrnom. To, akým štýlom to povedala, ma ešte viac rajcovalo. Urobil som to, čo mi prvé napadlo. Začal som jej bozkávať krk. Potom som sa presunul nižšie. Zasypával som bozkami jej prsia.
"Hraj sa s nimi, ak chceš," zašepkala pomedzi vzdychy. Začal som jej ich jemne stláčať a masírovať, hrať sa s bradavkami.
"Áno," zavzdychala Anas. Po chvíľke ma jemne odtisla a posadila sa.
"Čo?" spýtal som sa.
"Teraz ty," usmiala sa a pretiahla mi tričko cez hlavu.
"Hm... Ešte nie. Ešte som neskončil," zaprotestoval som a jemne ju postrčil späť na posteľ. Prstami som zachytil jej legíny a stiahol ich rovno aj s nohavičkami. Chvíľku som sa díval na jej krásne nahé telo. Bola nádherná. Vrátil som sa k jej perám. Kým som ju bozkával, rukou som behal po jej tele. Páčilo sa mi, ako sa pod mojimi dotykmi vlnila. Jemne som jej roztiahol nohy a pohladil ju tam. Začal som ju prstami dráždiť a ona vzdychla. Usmial som sa a pokračoval.
"Rýchlejšie, prosím," zavzdychala. Poslúchol som a začal prstami kmitať rýchlejšie. Mierne sa prehla v chrbte a zaklonila hlavu dozadu. Druhou rukou som sa jej znova začal hrať s bradavkami.
"Niall! Už budem," vydýchla. V tej chvíli som z nej prsty vytiahol. Zdvihla hlavu a škaredo na mňa pozrela. Poslal som jej vzdušný bozk a potom som ju pobozkal priamo tam dole. Prehla sa v chrbte a hlasno vzdychla. Páčilo sa mi, ako na mňa reagovala. Páčilo sa mi, ako sa vlnila, keď som ju tam pobozkal párkrát za sebou a hneď na to, som jazykom vplul tam, odkiaľ som pred tým vybral prsty.
"Niall!" vykríkla po chvíli a prudko sa prehla v chrbte. Nechal som ju chytiť dych a znova som bozky venoval jej krku.
"Si si istý, že s týmto vôbec nemáš žiadne skúsenosti?" spýtala sa, keď chytila dych.
"Porno je dobrý učiteľ," žmurkol som na ňu.
"Tak predsa len, nie si až také neviniatko," zasmiala sa. Uškrnul som sa.
"Nikdy som o sebe netvrdil, že som neviniatko," šepol som. Usmiala sa.
"Hmm... Teraz sa pohrám ja s tebou," uškrnula sa a začala mi rozopínať opasok na nohaviciach. Stiahla mi ich spolu s trenkami. Zaútočila na môj krk a zasypávala ho bozkami. Zároveň rukou uchopila môj penis a začala po ňom jazdiť rukou.
"Anas..." vydýchol som. Zasmiala sa a dala mi letmý bozk na pery. Potom sa perami zosunula k môjmu penisu a to už som sa nedokázal sústrediť na nič. Cítil som len, ako vo mne stúpa napätie a vzrušenie.
"Anastasia!" vykríkol som a vyvrcholil. Anas sa vrátila späť k mojim perám a ja som na chvíľu zacítil svoju vlastnú chuť. Sadla si na mňa obkročmo a znova sme sa začali vášnivo bozkávať. Obtierali sme sa o seba rozkrokmi. Sem tam jeden z nás vzdychol do bozku.
"Pripravený?" spýtala sa udýchane.
"Ako nikdy," odpovedal som jej šeptom. Usmiala sa a pomaly si môj penis nasmerovala k svojmu vchodu. Pomaly nasadla a začala sa pohybovať. Rýchlo som nás pretočil, aby som bol navrchu a začal prirážať podľa seba. Naše pery sa jemne treli o seba.
"Viac prosím," zavzdychala Anas. Začal som prirážať o niečo rýchlejšie a trošku zmenil uhol prírazov.
"Áno, tam!" vykríkla. Usmial som sa, spokojný sám so sebou. Obom nám už veľa nechýbalo. Naše vzdychy sa čoraz viac zrýchľovali, rovnako ako moje prírazy.
"Niall!" vykríkla a stiahla sa okolo môjho penisu. To prinútilo aj mňa vyvrcholiť. Z posledných síl som nás znova pretočil, aby ležala na mne. Jej hlava unavene klesla na moju hruď.
"Ľúbim ťa," šepol som jej a pobozkal ju na čelo.
"Ja teba tiež, Niall!" šepla a bozk venovala mojej hrudi. Usmial som sa.
"Krajšie som si to ani nepredstavoval," šepol som jej. Cítil som, ako sa jej pery roztiahli do úsmevu.
"To som rada," šepla a odmlčala sa, "vieš, technicky vzaté, tiež si bol môj prvý."
"Ako to?" spýtal som sa, aj keď som mal predstavu, ako to myslí.
"Prvý, s kým som bola z lásky," šepla. Tentoraz zdvihla hlavu z mojej hrude a natiahla sa pre bozk k mojim perám. V očiach sa jej zaleskli slzy. Pohladil som ju po líci.
"Tak prečo plačeš?" spýtal som sa.
"To je slzička šťastia," šepla a chcela si ju zotrieť z líca. Jej ruku som zastavil. Miesto toho som pobozkal miesto, kde tá slzička bola, a tak som ju osušil. Pritúlil som si ju k sebe ešte viac a prikryl nás dekou.
"You'll never love yourself half as much as I love you. You'll never treat yourself right darling, but I want you to. If I let you know, I'm here for you. Maybe you'll love yourself like I love you, Oh.." spieval som jej šeptom. Jemne zdvihla hlavu a zadívala sa na mňa.
"Čo je?" spýtal som sa.
"Máš tak krásny hlas. Spievaj ďalej," zašepkala a znovu sa privinula k mojej hrudi. Usmial som sa.
"I've just let these little things slip out of my mouth, Cause it's you, Oh it's you, It's you, they add up to And I'm in love with you, And all these little things..." Kým som dospieval, jej dych sa spomalil. Viečka mala zavreté a na perách krásny jemný úsmev. Spala. Vyzerala ako anjelik. Krásna, nahá a v mojom náručí. Navždy v mojom náručí. Spokojne som zavrel oči a ponoril sa do ríše snov. Nechal som svoju myseľ snívať o našej spoločnej budúcnosti.


Druhý deň ráno...
Pohľad Liam

"Neviem ako vy, ale ja sa idem Niallovi ospravedlniť. Má pravdu. Nesieme na tom rovnaký podiel viny, ako to dievča. A nič o nej nevieme," povedal som.
"Asi máš pravdu," ozval sa Zayn. Všetci štyria sme sa pozbierali a šli za Niallom. Pred jeho bytom sme zastali a zazvonili. Mali sme síce kľúče, ale keby sme mu tam len tak vpadli, myslím, že by sa hneval ešte viac, ako doteraz. Kľučka sa po chvíľke pohla a dvere sa otvorili. Nebol to však Niall, kto tam stál. Bola to Anas. Keď sme si všimli, že pred nami stojí len v Niallovom tričku, došlo nám, že Niall už viac panicom nie je. Jej pohľad sa v momente, čo nás zbadala, zmenil na vystrašený. V očiach sa jej zaleskla slza. Otočila sa na opätku a ušla.

Pohľad Niall
Keď som sa zobudil, Anas bola stále natisnutá na mne. Usmial som sa a jemne ju pobozkal na čelo. Vymotal som sa z jej náruče a postavil sa. Pošmykol som sa a potichu zanadával.
"Čo sa deje?" ozvala sa Anas rozospato.
"Nič, zlatko. Spinkaj. Ja idem do sprchy," šepol som jej a pobozkal ju na čelo. Anas sa usmiala a pretočila sa na druhú stranu. Zababušila sa do paplóna a do pár sekúnd znova spala. Vliezol som do kúpeľne a po chvíli do sprchy. Začul som zvonček pri dverách. Rýchlo som vyliezol a osušil sa. Začul som buchnutie dverí. Vyšiel som do izby. Bola to Anas. Hodila sa na posteľ a rozplakala sa.
"Anas? Čo sa stalo?" spýtal som sa a stiahol si ju do náruče.
"Máš návštevu," šepla pomedzi vzlyky.
"Počkaj tu a hlavne neplač, dobre?" šepol som jej a pobozkal ju na čelo. Jemne prikývla. Vošiel som do obývačky, kde stáli štyria ľudia, ktorých som absolútne netúžil vidieť.
"Ahoj, Niall," ozval sa Liam.
"Čo ste je povedali?" sykol som po nich.
"Nič, Niall. Prisahám. Ušla, len čo nás zbadala," povedal Harry.
"To vám mám veriť?" spýtal som sa.
"Spýtaj sa jej," povedal Zayn.
"Povedzme, že vám verím. Načo ste prišli?" sykol som.
"Ospravedlniť sa. Tebe, aj jej," povedal Liam. Chvíľku som rozmýšľal či som dobre počul.
"Mal si pravdu. Hneď sme ju odsúdili a neviem o nej nič. Chceme ju spoznať a ak jej dôveruješ ty, budeme jej dôverovať aj my," povedal Louis. Bola to asi prvá rozumná veta, čo som od neho počul, odkedy sa poznáme.
"Prijímam vaše ospravedlnenie, ale ešte niekomu by ste sa mali ospravedlniť," povedal som a vrátil sa do svojej spálne. Vzal sa Anas za ruku. Nič nepovedala, len ma nasledovala.
"Zopakujte to znovu. Pred Anas," povedal som.
"Niall, ja som to počula. Nemusia," šepla Anas skrývajúc sa za mnou.
"Anastasia, prepáč. Nebolo fér, že sme celú vinu hodili na teba a nenechali si to vysvetliť. Ešte raz prepáč," povedal Liam.
"Aj vy mne prepáčte, že som vám skomplikovala životy," povedala Anas.
"Neviem ako im, ale môj život nádherne dopĺňaš," pošepol som jej a vtiahol si ju do náruče. Trošku sa začervenala.
"Ste spolu krásny pár," ozval sa Louis.
"Ehm... Ďakujem... asi," zašepkala Anas nesmelo. Usmial som sa. Atmosféra v miestnosti sa trošku uvoľnila.
"Anas, zlatko. Musíš im povedať, čo si povedala mne. O tom, ako si sa sem dostala," povedal som jej.
"Nemusíš, iba ak chceš," povedal Liam a jemne sa na ňu usmial. Zrazu sa domom rozoznela zvláštna melódia.
"Och... len vybavím tento telefonát. Volá mi teta," šepla Anas nesmelo a natiahla sa za svojim mobilom.

Natiahla sa za svojim mobilom, netušiac, aké zlé správy sa dozvie. Povedzme, že história sa opakuje...

Poznámka autorky: Ja viem, som potvora :D Kto chce z toho mať Happyend, nech si poslednú vetu nečíta. ;) Technicky vzaté je to happyend, lebo to, čo sa dozvie nijako neovplyvní spoločný osud Nialla a Anas. Skôr to ovplyvní Harryho osud. Ale to je už iná poviedka ;)
Love ya! Beatrix Pinekely:*

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára