štvrtok 9. mája 2013

You killed my inspiration, you killed me!






Hodila som sa na posteľ a znova začala plakať. Potom som si ale uvedomila, že takto sa nikam nedostanem. Musím dopísať knihu a tiež stovky čitateliek čakajú na nové poviedky. Utrela som si slzy a zapla notebook. Ruky pripravené tesne nad klávesnicou. Zamyslela som sa. Čo dnes napíšeme a s kým. Sedela som nad tým dve hodiny, tri, štyri. Nič. Nenapísala som ani čiarku. Nedokázala som to. Ten úbožiak vo mne zabil inšpiráciu.........

*O týždeň*

Každý deň sledujem svoj blog. Všetci mi píšu otázky, že čo sa deje. Prečo nepridávam ďalšie poviedky, ďalšie časti. Konečne som sa odhodlala im napísať vysvetlenie. Snáď im to bude stačiť.


Pohľad Harry
,,Ach! A to som sa tešil, že tá čúza už prestala písať. Po týždni je tam zas nový príspevok." vzdychol si Zayn.
,,Čo píše? Nejakú poviedku, alebo čo?" spýtal som sa. Fakt by ma zaujímalo, čo tam zas Elle napísala. Ale hlavne ma zaujíma, prečo po tom večeri prestala písať.
,,Nie, nie je to ďalšia poviedka, len vysvetlenie, prečo prestala písať." povedal Zayn.
,,Tak to prečítaj, to znie zaujímavo. Možno si konečne uvedomila, že to niektorým ľuďom môže vadiť." povedal som.
,,Nie, to nie. Podľa toho čo píše, jej niekto musel veľmi ublížiť." povedal Liam a začal čítať jej príspevok. ,, Prepáčte mi lásky moje, že som už týždeň nič nenapísala. Vážim si vás, mám vás rada, za to, že moje poviedky čítate a viem, že je nefér, že nič nepridávam, ale ja proste nemôžem. V ten večer, keď som pridala posledné tri poviedky sa stalo niečo, čo mi zmenilo život. Ja hlúpa som si myslela, že tomu človeku konečne doplo, že ho naozaj úprimne milujem, ale nie. On  chcel len jedno. Vzal si čo chcel a odišiel. Odporne ma využil. S jeho nepeknými slovami, ktoré povedal pred tým, ako odišiel, odišla aj moja inšpirácia.  "Dúfam, že si od tohto nečakala niečo viac." povedal mi a mne sa v tej chvíli zrútil svet, ako domček z karát. Nazval ma kurvičkou a potom odišiel. Ja viem, že si ten úbožiak nezaslúži moje slzy, ale ja neplačem kvôli nemu. Plačem kvôli tomu, že nedokážem napísať jedno slovíčko príbehu, pretože s mojim zlomeným srdcom si odniesol aj dôvod, pre ktorý som písala. Je mi to ľúto dievčatá, ale ďalšie poviedky, už zrejme nebudú...... a smutný smajlik na konci" dočítal Liam. Cítil som sa, akoby ma niekto oblial studenou vodou. Ona ma ľúbi...... Ja som debil!
,,Chudák dievča. Nemal som ju rád, za tie poviedky, čo písala, ale toto si nezaslúžila. Musí to byť riadny kretém, keď dokáže takto zneužiť dievča." povedal Niall.
,,Súhlasím. Chudák dievča." povedal Louis.
,,Čo to mohlo byť za zviera? Vieš si to predstaviť, Harry?" spýtal sa Liam. Radšej som sa tváril, že som tu otázku nepočul. Nevedel som, ako na ňu odpovedať. Vedel som, že Elle písala o mne. O kom inom? Bože! Čo som to urobil. Chalani majú pravdu. Som kretén, netvor, zviera, úbožiak. ,,Harry!" zvolal na mňa ešte raz Liam snažiac sa upútať moju pozornosť.
,,Nechaj ho. Harryho zožierajú výčitky svedomia." zasmiala sa Elle, ktorá sa k nám práve pripojila.
,,A z čoho prosím ťa? Jediná, kto je tu na každého hnusná si posledný týždeň ty. A nevieme dôvod." povedal jej Louis. Elle vzala Liamovi z ruky tablet.
,,Dúfam že si od toho nečakala niečo viac. Hmm.... kde som tu vetu ja už počula?" spýtala sa zamyslene Elle.
,,Čo to robíš?" spýtal som sa jej.
,,Presne, aj to bola jedna z replík, ale tu použilo to dievča, nie chlapec." povedala.
,,Tebe už načisto šibe. Fakt to chceš povedať? Rozmýšľaj čo tým stratíš." povedal som jej.

Pohľad Elle
,,Tebe už načisto šibe. Fakt to chceš povedať? Rozmýšľaj čo tým stratíš." povedal mi.
,,Lenže ja už nemám čo stratiť Harry! Všetko si mi už totiž vzal! Všetko, čo som mala som ti ja naivka dala a ty? Ako presne znela tá veta celá? No ták! Spomeň si! Myslím, že to bolo niečo ako Týmto si si zaplatila moje mlčanie o tom tvojom blogu. Dúfam, že si od tohto nečakala niečo viac." zvrieskla som na neho. ,,Ja hlupaňa som si myslela, že ku mne niečo cítiš, ale nie, ty si si len chcel zašukať, veď veľký Harry Styles dostane do postele každú babu, že? Do riti všimol si si aspoň, že som bola ešte panna, alebo ani to? Zničil si ma počuješ? Vzal si mi všetko, úplne všetko! Len vďaka tvojmu úsmevu som dokázala písať, tvoriť ale aj to si mi musel vziať! Si obyčajný kretén. Zabil si ma. Pamätaj si to! Ty ma budeš mať na svedomí!" vrieskala som sa na neho a zo slzami v očiach som vybehla z domu. Bežala som, až kým som nedošla k jednému s desiatok mostov, ktoré vedú cez Temžu.
,,Temža, budeš mi útočiskom." šepla som a nahla sa cez zábradlie. Výška to bola riadna. Nie je možné, aby som pád prežila a o to mi práve išlo.
,,Elle stoj! Nerob to!" ozvali sa neďaleko mňa štyri tak známe hlasy. Ale kde je ten piaty? Ten, ktorý by ma jediný dokázal presvedčiť, tu chýbal. Preliezla som zábradlie.
,,Elle stoj preboha! Nesmieš to urobiť! Bude lepšie, uvidíš." hovoril mi Liam.
,,Elle no ták. Prelez späť k nám" dohováral mi Niall.
,, Ľúbim vás! Ďakujem za všetko." šepla som smerom k nim a pustila sa zábradlia. Moje telo padlo do studenej vody.....................
......................niekto ma ale z tej vody vytiahol.

3 komentáre:

  1. ešte jedno pokráčko!! pls!! Takto to nesmie skončiť!!!! SYL

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemôže každý príbeh skončiť Happyendom

      Odstrániť
    2. ale môže!! padaj písať pokračko, lebo si ťa nájdem a vytlčiem ho z teba :D

      Odstrániť