štvrtok 7. novembra 2013

You light up my world Part 20



Part 20 - Trest



V minulej časti
"El pusti ju," zasmejem sa.
"Louis, o 5 minút nech si v obývačke," poviem a odchádzam. Do 5 minút sú všetci naklusaní v obývačke. Hlavy majú sklonené, sú nervózny. Zadržujem úsmev, ktorý sa mi tlačí do tváre....



"Ach, chlapci, chlapci!" vzdychnem si. Stojím pred nimi, z jednej strany El, z druhej Dan. Sme ako súdna rada, týčiaca sa nad obžalovaným. V tomto prípade obžalovanými.
"Mali ste tri podmienky! Tri! Žiadne party, žiadny alkohol, žiadne dievčatá! A všetko ste porušili! Aj keď Harry sa aspoň z toho posledného šikovne vyvliekol, že?" žmurknem naňho a Harry sa snaží skryť v gauči, na ktorom sedí.
"Proste tomu nemôžem uveriť! Spal si s ňou v našej posteli!" štekne na Louisa El. Louis sa v tom momente smutne zadíva na El. Nevie, čo jej má povedať, to je jasne vidieť. S El a Dan si vymeníme veľavravné pohľady. Myslím, že už sme ich potrápili dosť.
"Anna, Kellie, Jamie, Chevie, Franco, poďte sem," zakričím. Po chvíľke sú všetci piati v izbe.
"Aká bola noc, dievčatá, a chlapec?" spýtam sa.
"Úžasná," odpovedá Franco a žmurkne na Hazzu. Ostatný chalani len prekvapene zaklipkajú a Harry má farbu sedačky, čiže bielu.
"Samozrejme, že to bola pre nich úžasná noc. Ale myslím, že sme ich už potrápili dosť, nemyslíte?" spýta sa El dievčat. Dievčatá prikyvujú.
"Bežte si po veci, čo ste si doniesli. Chalani vám ich určite radi podpíšu. Potom sa máte zastaviť za Paulom. Má pre vás menšiu odmenu za dobre vykonanú prácu. Myslím, že vás to poteší. Nejaké otázky?" pýta sa Dan. Kelliena ruka je okamžite vo vzduchu.
"Už môžeme pišťať?" spýta sa a zvedavo na nás hľadí. Zasmejeme sa.
"Už hej," zasmeje sa El. Vzápätí sa po dome rozoznie pišťanie 4 dievčat a jedného chalana. Pištia niečo v zmysle "OMG One Direction!" nie je im poriadne rozumieť. Potom niekam odbehnú. Chalani na nás nechápavo civia.
"Niekto tu neposlúchal," zasmejem sa.
"Zakázali sme vám party. Dúfali sme, že nás poslúchnete a že vám trest odpustíme,..." dodáva El.
"Ale keďže ste neposlúchli, toto bola časť trestu," žmurkne na nich Dan.
"Nebojte sa, zo žiadnou/žiadnym z nich ste nič nemali," dodávam. Všetci si zborovo vydýchnu. Neujde mi, že Harrymu sa uľaví najviac.
"Aspoň dúfame," povie El s nadvihnutým obočím.
"Za pomoci Paula, to bolo ľahké zorganizovať," usmeje sa Dan.
"Všetky sú veľké Directionerky, takže keď sa vrátia, popodpisujete im všetko, čo budú chcieť a navyše, oni sa obohatia aj o to, že sa budú na vás dívať, keď si budete odpykávať trest. Aspoň sa zabavia..." zasmejem sa. Chalani na nás hľadia, ústa do O. Zrejme sa snažia vstrebať tú kopu informácii, čo sme im teraz povedali. Po chvíli sa ich vystrašené pohľady zmenili na vraždiace. To nás s El a Dan rozosmialo ešte viac.
"A čo je vlastne ten pôvodný trest?" pýta sa Liam.
"Fajn, že sa pýtaš. Vieš, tento dom sa bude lesknúť ako palác. A vašou zásluhou..." usmeje sa na neho Dan.
"Len to... Tak to je v pohode," zasmeje sa Louis.
"Ale má to menší zádrhel," zasmeje sa El.
"Budete totiž upratovať len v tomto a s týmto na hlave," dodávam a z tašky vyťahujem ružovú nariasenú baletnú sukničku a ružovú korunku do vlasov.
"To nemyslíš vážne!"
"Protestujte a bude to ešte horšie!" Okamžite zmĺkli.
"Tak šup-šup! Sukničky na seba a upratovacie pomôcky do rúk," zasmejem sa. Chalani sa ponavliekali do sukničiek a postili sa do upratovania. Aby to bolo zaujímavejšie, mali na sebe len spodky a po vrchu tie sukničky. Z dievčatami sme sa celý čas chichúňali. Dan vyfotila Liama a Zayna, keď upratovali chodbu a šupla to na net s popisom "Keď chalani prehrajú stávku, vyzerajú ako baletky. Chce niekto baletné hodiny?". Kapali sme, keď sa Louisovi podarilo privrieť si sukničku do dverí a keď sa v tej sukničke objavil Hazza, to sme sa už ani smiať nevládali. Ohromilo ma jedno Zaynovo tetovanie. Srdce dolu na bruchu. Musím uznať, že sú celkom príťažlivý. Hlavne Zayn. To jeho telo...
STAČILO! Nie. Prestaň sa rozptyľovať takými blbosťami.


Poznámka autorky: My lovely sweethearts, som tu znovu s ďalšou časťou. Táto časť je špeciálne venovaná jednému dievčaťu, ktoré mi v pondelok vykúzlilo úsmev na tvári. Lola, táto časť je len a len tvoja. Si veľmi zlatá, vždy sa teším na tvoj komentárik (niežeby som sa netešila na ostatné komentáre od ostatných čitateľov, teším). Ty vieš prečo ti túto časť venujem...
With all love, Your Wild Pregnant Crazy Mofo ♀Alex♀
& 2-3mm veľký malý špunt :)

3 komentáre:

  1. Dobre som sa na tom pobavila, a chudáčik Harry toho mi je najviac ľúto :D Aj ja by som prijala si k nim ľahnúť :O Tie baletné sukne ma strašne zabili, a hlavne keď som si to predstavila.. :3 Časť venovaná len mne? Neviem možno som len príšerná citlivka, ale strašne ma to dojalo, slzičky v očiach a musím tu klipkať, aby som sa nerozplakala.. Ďakujem ani si nevieš predstaviť ako nesmierne si to vážim :)
    S láskou tá zlatá Lola :D ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :) už druhýkrát tento týždeň si mi vykúzlila úsmev na tvári :) Som rada, že ťa táto časť pobavila, lebo o to som sa snažila. S láskou ♀Alex♀ and mimčo.

      Odstrániť
  2. och... skapala som!! je to úžasné :3
    *Anonymous lover*

    OdpovedaťOdstrániť