nedeľa 20. októbra 2013

You light up my world... Part 14



You light up my world... Part 14



V minulej časti
Zayn je milý. Niečo v mojom vnútri mi našepkáva, že mu mám dôverovať. Ale čo ak je rovnaký, ako ostatný? Čo ak je ako on... Aj tak sa však pri ňom cítim inak. Tie jeho oči,... Ten jeho príjemný hlas. Dotkol sa mojej ruky. Ten dotyk mi nevadil... Ako to, že mi nevadil? Čo sa to so mnou deje?

Zayn musel odísť, len čo dorazil chalan z ochranky. Teda, skôr obor. Ak ma toto bude naozaj strážiť, tak sa nemám čoho báť. Volá sa Marco. Na to, že má len 23 ma na sebe obrovskú masu svalov. Ale ja nemám rada tento typ mužov. Skôr mi naháňajú strach. Ale Zayn. Také ťululum, čo by nikomu nedokázala bezdôvodne ublížiť. Čiernovlasý hnedooký chalan s cool účesom, zábavný a milý. To bol odjakživa pre mňa ideál chalana. A teraz jeden takýto vošiel do môjho života a prevracia ho naruby od základov.
"Marco, ty kokosová hlava, neblbni a pusť nás dnu," ozval sa ženský hlas spoza dverí.
"Ale Zayn mi kázal, že mám v púšťať len chalanov a jej matku a ešte tú Ellen," bránil sa Marco.
"Marco, poslal nás Zayn a nesieme jej Lacey!" ozval sa druhý ženský hlas.
"Ale..." začal Marco.
"Pozri, ja zavolám Zaynovi, že nás nechceš pustiť a ty si to potom rieš s ním, lenže upozorňujem ťa, Zayn bude naštvaný, lebo majú veľa práce," ozval sa znova ten prvý hlas.
"Fajn, ale ak budem mať problém, že som vás..."
"Nebudeš mať problém, neboj, len už nás pusť!" zdôraznil znova ten druhý hlas. Potom sa už roztvorili dvere a ja som nemohla uveriť vlastným očiam.
"Ó môj bože, Danielle Peazer!" vyslovila som prekvapene.
"Takže predstavovať sa nemusím," zasmiala sa.
"Ja snáď snívam! Najlepšia tanečníčka na svete stojí v mojej nemocničnej izbe..."šepla som, ešte stále v šoku.
"Najlepšia rozhodne nie som, ale vážim si to. Rada ťa spoznávam, Alex," zasmiala sa, "a toto je Eleanor, je to priateľka Louisa."
"Ehm... Nechcem byť nezdvorilá, ale z chalanov zatiaľ poznám len Zayna a Harryho," zasmiala som sa nervózne. Vzápätí sa mi však vynorilo, čo som si o nich našla na internete. "Počkaj, ty si tá Eleanor, čo sú Elounor shippers a Larry shippers?" spýtala som sa.
"No, aj tak sa to dá povedať..." zasmiala sa ona.
"Asi si to budem musieť naštudovať, kým tu budem ležať," povedala som. Eleanor mi dala Lacey.
"Je to najzlatšie dieťa na svete. Skoro vôbec neplače, je pokojná. Buď sedí a hrá sa s hrkálkami, alebo je v niekoho náručí. Myslím, že ešte ani nebola v postieľke," povedala.
"Ďakujem, Eleanor. Ona je väčšinou voči cudzím zlá. Nechce byť dlho nikomu na rukách. Je to zvláštne," povedala som.
"Volaj ma El. To ti neverím. Toto je to najpokojnejšie dieťa, aké som kedy videla," povedala.
"Presne. Teda, až na tú jej posadnutosť Harryho vlasmi," zasmiala sa Danielle.
"Ale k veci! Doniesli sme ti pyžamo, to nemocničné je hrozné, notebook, dvdčka, sluchátka, časopisy,... Proste všetko pre to, aby si sa nenudila," zasmiala sa El a vytiahla z jednej z tašiek pyžamo, ktoré tvorili kraťučké kraťasy a tričko s krátky rukávom.
"Nie, toto na seba neoblečiem," povedala som.
"Prečo?" spýtala sa Danielle.
"Lebo... lebo je tu zima," povedala som rýchlo.
"Neblázni, v tejto izbe je 25stupňov," ohradila sa El.
"Proste nie," protestovala som ďalej.
"Povedz mi jeden vážny dôvod," ozvala sa Danielle.
"Proste sa tu nechcem pred vami vyzliekať," povedala som. V skutočnosti som nechcela, aby videli moje zúbožené telo. Obe si nahlas vzdychli a sadli si z oboch strán na moju posteľ.
"Alex, Zayn nám povedal, čo sa stalo," začala El.
"Vieme, že ťa bil a vieme, prečo sa nechceš vyzliecť. Nechceš, aby niekto videl modriny, čo máš po tele. Chápeme to," hovorila Dan.
"Lenže skôr či neskôr sa budeš musieť prezliecť a keď to nebudeme teraz mi, budú to sestričky, alebo doktor. Vážne sa chceš radšej prezliekať pred nimi?" spýtala sa El.


Poznámka autorky: Po dlhom predlhom čase mám pre vás konečne novú časť. Dúfam, že ste na mňa nezanevreli a že túto moju zlátaninu ešte niekto bude čítať. Každopádne mám pár časti dopredu napísaných, tak keď budem doma a budem mať čas, tak ich budem priamo posielať.Dúfam, že sa mi to podarí aspoň dvakrát do týždňa.
Lenka, Lola, Cynthikááá :33, TessMalik, Ver, táto časť je pre vás ;) Ľúbim vás. Ešte jedno špeciálne venovanie osôbke, ktorá ma každý deň otravovala správami typu, "Už to máš?" ; "Pošleš mi to?" ; "Prosím, chcem niečo čítať!" ; "Prosím, píš, mám absťák." :D :D Nebudem ťa menovať. Ty vieš a poznáš sa ! ;)
Witl all love Your Wild Crazy Mofo ♀Alex♀

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára