utorok 10. septembra 2013

L.O.V.E! [Lots Of Vampires Exist!] Prológ

Prológ

Sedí pri bare. Barmanka pred neho položí pohárik whisky, on to však nevníma. Očami sleduje dievča, vlniace sa na parkete so zrejme svojou kamarátkou. Ani jedna z nich nemôže mať viac, ako 16. Určite nie! Obe majú na sebe žiarivé farby. Ona je v krikľavo ružovej, jej kamarátka zas v žltej. (Outfit) To dievča ho zaujalo už keď vošiel do klubu. Tento klub má totiž strážený vstup a ochranka pod 18 nepustí. Zabraný do úvah nad tým, ako sa dve maloleté kočky dostali do tohto klubu, nevšíma si, že sa už obe vytratili z parketu. Keď si to konečne všimne, namrzene sa otočí späť k baru a vyleje do seba ten pohárik whisky.
"Ešte jeden," povie, keď periférne zahliadne niekoho stojaceho za pultom pri ňom. Nezdvihne však pohľad. Je nahnevaný sám na seba, že si nevšimol, kam to dievča odišlo a potichu si za to nadáva.
"Hneď to bude," odpovie sladký, ešte priam detský hlas. Nadvihne pohľad a vidí milý úsmev dievčaťa, ktoré ešte pred chvíľou pozoroval na parkete. Uchvátený jej úsmevom, nevie z nej spustiť oči.
Jej úsmev sa ešte viac rozšíri, keď vidí, ako na neho zapôsobila. Aj ona si ho všimla hneď, keď vošiel do klubu. Tento bude pre ňu dobrý. Z vône jeho krvi sa cítila, ako omámená. V hlave sa jej rysoval plán. Nebude pre ňu ťažké ho zbaliť. Už teraz je ňou očarený. Do týždňa bude v slnečnej Californii o jedného upíra viac. On je priamo stvorený pre večný život. Jeho už aj tak dokonalý vzhľad sa ešte viac zdokonalí. Jeho prekrásne modré oči budú ešte krajšie s nádychom smrti. Áno, on bude pravý. Bude pravý ako pre rolu upíra, tak aj pre rolu jej milenca. Určite bude dobrý v posteli. Má na to postavu. Naleje mu whisky a podá mu ju.
"Som Rose," povie mu s naokúzľujúcejším úsmevom, aký dokáže vystrúhať.
"Logan," odpovie jej s úsmevom mladík a podajú si ruky.
"Už ti niekto povedal, že máš krásne meno?" spýta sa on.
"Veľa ľudí," odpovie mu s úsmevom, "musíš byť originálnejší." Logan sa zatvári naoko urazene a Rosie na neho vyplazí jazyk.
"Viem, že dám by sa to nemalo pýtať, ale koľko máš rokov?" spýta sa Logan a trošku zahambene klopí zrak.
"16," odpovie milo Rosie. Skutočný vek by jej aj tak neuveril. Podľa veky by mohla byť jeho starou mamou.
"hm... trefa," zašomre si Logan popod nos.
"Krásny vek, kiežby som ja mohol mať toľko," zasní sa Logan.
"Chcel by si mať 16? A to už prečo?" spýta sa zvedavo Rosie.
"Aby som mal vek na to, aby som ťa mohol pozvať von." žmurkne na ňu Logan.
"To môžeš aj v tvojom veku," žmurkne na neho Rosie.
"A šla by si?" pýta sa Logan. Cíti sa, ako keby dievča pozýval von prvýkrát.
"Možno," odpovie Rosie a odchádza obslúžiť ďalšieho zákazníka. Logan ju celý čas pozoruje. Keď sa im pohľady stretnú, sem tam sa na neho usmeje. Rosie si všimne, že aj Kate si niekoho našla. Vymieňajú si očné signály. Ani ten Kateyn nevyzerá zle. Ale ona si už vybrala Logana. Znova mu darovala milý úsmev a v hlave sa jej už rodil plán. Logan bude nakoniec sám prosiť, aby ho zmenila...
Rosie






Logan












Kate


Takže moja poviedka s Loganom Lermanom ;) Nebude dlhá, no dúfam, že sa vám bude páčiť. ♀Alex♀

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára