nedeľa 31. augusta 2014

You make me strong Part 4

 
 
Title: You make me strong [YLUWM2]
By: ♀Alex♀
Part: 4. | Ayesha [Who is she?]
 
 

Pohľad Zayn
Sedeli sme v obývačke a dojednávali posledné detaily koncertov v Paríži. Už iba zostávalo zostaviť si tím, ktorý bude pracovať s nami. Nešlo o ľudí, ktorí s nami pracujú vždy, ale o takých ľudí, ktorí nám budú pomáhať. Šlo o prekladateľov, sprievodcov, a pomocný štáb. Prehrabávali sme sa kôpkou žiadostí o prácu, ktoré nám poskytlo mesto Paríž.
"Tomova sesternica žije už nejaký čas neďaleko Paríža. Momentálne nemá prácu. Mohla by som ju vziať k sebe. Pozná Paríž veľmi dobre a vie excelentne francúzsky, ale aj anglicky. Pomáhala by mi v šatni, alebo by mohla byť medzi prekladateľmi," poznamenala Lou.
"Ako sa volá?" spýtal sa Liam.
"Ayesha Atkin," povedala Lou.
"Má pekné meno," usmial sa Liam.
"Fajn, hm... myslím, že by sme ju mohli dopísať k tebe. A ak vie dobre francúzsky aj anglicky, určite bude nápomocná," poznamenal Harry.
"Nie je to trošku nefér? Nie je ani v evidencii," poznamenal som.
"Aký si zrazu zásadový. Nebude lepšie ak budeme mať v tíme niekoho blízkeho, ako neznámych ľudí?" poznamenal Louis.
"Okej, už som ticho. Veď som ani nič nepovedal," zadudral som.
"Poďme asi vyberať ľudí" poznamenal Harry. Všetci sme si vzali malú kôpku a začali vyberať ľudí ktorí by boli vhodní na prácu s nami. Asi po hodine sme to už konečne mali skompletizované a chalani si začali plánovať, kam všade vezmú dievčatá, keďže pred koncertmi budeme mať ešte tri voľné dni v Paríži.
"Ayesha by nás mohla po Paríži povodiť, čo myslíš?" spýtal sa Harry Lou.
"Určite. S Tomom za ňou letíme už pozajtra. Chceme stráviť nejaký čas spolu ako rodina. Potom vás budeme čakať na letisku," povedala Lou.



V Paríži (o dva týždne neskôr)

Vystúpili sme na letisku. Zbadal som Lou a vedľa nej dievča s čiernymi vlasmi. To bude asi Ayesha.  Spolu s Lou k nám podišli. Vyobjímal som Lou, potom aj ostatní.
"Toto je Ayesha, Tomova sesternica," usmiala sa Lou.
"Bonjour," šepla a nesmelo sa usmiala.
"Bonjour," usmial som sa na ňu. Ayesha sa začala jemne červenať. Bolo to zlaté.
Prečo sa vlastne červenala? Veď som nič neurobil.
To je jedno. Vyzerala strašne nevinne a mlado a netipoval som jej viac, ako 18. V jej očiach som videl žiarivé iskričky. Boli jemne do zelena. Jej vlasy boli dlhé a tmavej čiernej farby. (http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/1e/5c/a7/1e5ca7a08186c7070054a6db2b9edc6a.jpg) Mala na sebe trošku väčší sveter, myslím, že by jej stačil tak o dve čísla menší, a čierne legínsy. Nervózne si presunula prameň vlasov za ucho. Prišiel som k nej a objal ju.
Prečo vlastne? Prečo som to urobil? Netuším.
"Vitaj v našom tíme, Ayesha," povedal som a odtiahol sa.  Chalani spravili to isté a Niall jej dokonca pošepol niečo do ucha, po čom Ayesha chvíľu ostala paralyzovaná. Rýchlo sa však spamätala a na Nialla zachmúrene pozrela. Niall sa však tváril akoby nič. Čo sa to deje?
"Ayesha, pôjdeš v aute so Zaynom, Liamom, Dan, Harrym a Dianou. Ostatní so mnou," povedala Lou. Ayesha prikývla a hodila rýchli pohľad na mňa. Keď zistila, že sa dívam na ňu, stiahla pohľad inam a začala sa červenať. Pekla, čo to dievča robí? Prečo z nej neviem spustiť oči?
"Tak nasadáme, nie?" spýtala sa Lou, "Ayesha, hni kostrou!"
Ayesha zamrmlala niečo po francúzsky. Lou sa zasmiala.
"Snívaj ďalej," odpovedala jej Lou so smiechom a nasadla do auta. Ayesha si povzdychla a nasadla do druhého. Nasadli sme k nej. Celú cestu som sedel vedľa nej. Ak by som povedal, že medzi nami nepreletela ani jedna iskra, klamal by som. Čo to so mnou robíš, Ayesha? Nemôžem ťa milovať.
NEMÔŽEM!


Poznámka autorky: Ejha... Máme novú postavu... Čo hovoríte na Ayeshu? Mne osobne sa páči... Myslím, že začnem shipovať #Zayeshu, nie #Zalex :D Čo vy na to? #Zayesha or #Zalex ?Venujem: Lola; Miss Nobody; XoXoKoKso; KajkaAk; Adu_0_0; applenany; Monicicinka a mojej sestričke Beatrix ;)♀Alex♀

1 komentár:

  1. Ayesha, je tam len chvíľu a už ju úplne, že nenávidím... A ak začneš shipovat Zayeshu ja začnem shipovat tvoje zlomené väzy :* Neviem, mohol by tu Ayeshu zraziť kamión, alebo na ňu padnúť lietadlo.
    Zalex!!! I want Zalex!
    Ináč super.
    With love Lola

    OdpovedaťOdstrániť