nedeľa 23. marca 2014

Untitled-8. Díl

 
Title: Utitled
By:*market*
Part:8.
Louis
Není to vůbec dobré. Stella má pořád vysokou teplotu. Kluci koupili léky proti chřipce a teplotě. Nechtěl jsem, abychom museli do nemocnice. Nechal jsem ji spát a šel jsem dolů. Kluci se o něčem bavili v kuchyni. Sedl jsem si k televizi a díval jsem se na film. Film skončil a já jsem šel nahoru zkontrolovat Stellu. Spala tak krásně. Přiložil jsem ruku na její tvář. Měla vysokou teplotu. Zašel jsem jí pro mokrý ručník. Položil jsem jí ho na čelo. Trochu sebou zavrtěla, a spala dál. Sednul jsem si k ní z druhé strany. Musel jsem uznat, že byla překrásná. Zamiloval jsem se do ní. Nemohl jsem jí dát další léky, jinak bych ji zabil. Musel jsem ji vzbudit. Napadlo mě, že jí půjčím kraťasy a dám jí studené obklady po těle, abychom srazili teplotu.

Stella
Louis mě vzbudil.
„Stello, půjčím ti kraťasy a dám ti zábaly. Souhlasíš?“Bylo mi strašné vedro.
„Jo, fajn. Je mi strašné vedro Louisi.“Cítila jsem se moc zle. Bylo mi špatně a bylo mi na omdlení.
„Sundej si kalhoty a obleč si tyhle kraťasy,“podal mi Louis kraťasy. Stěží jsem se zvedla z postele. Bylo mi jedno, že tam je. Pokud mi to pomůže, tak kašlu na to, že se na mne dívá. Převlékla jsem se do Louisových kraťasů. Když jsem je pustila, spadly na zem. Musela jsem si je držet.
„Víš, co Louisi? Kašlu na to. Díky za půjčení. Já ti věřím, že nejsi žádný sexuální maniak,“řekla jsem a podala jsem mu kraťasy.
„Tak počkej. Jdu pro ručníky,“řekl mi Louis. Lehla jsem si zpátky do postele. Pomalu jsem už usínala, když přišel Louis s kýblem a ručníky. Posadila jsem se.
„Stello, lehni si.“Poslechla jsem ho a lehla jsem si zpátky. Louis namočil ručník do kýble.
„Nevadí, když tě odkryji?“zeptal se mě Louis. Na znak, že to nevadí, jsem přikývla hlavou. Měla jsem na sobě Niallovo triko. Louis mě odkryl a položil mi mokrý ručník podél holeně. Příjemně to chladilo. Dal mi i druhý ručník na druhou nohu.
„Vyhrneš si prosím kousek tričko? Nerad bych ho zamokřil,“řekl mi Louis. Rovnou jsem si povytáhla triko. Někdo zaklepal na dveře. Stáhla jsem si tričko dolů. Louis dal ručník do kýble s vodou. Ve dveřích se objevil Harry.
„Ty vole, co to tady provádíte?“zeptal se Harry a přispěchal k Louisovi. Dost mi vadilo, že ležím před Harry polonahá.
„Zábaly. Zábaly tady provádíme Harry,“odpověděl mu Louis.
„Můžu pomoct?“
„Ne Harry, prosím odejdi,“poprosila jsem Harryho. Přikývl a odešel. Louis se na mě podíval a dál máchal ručník v kýblu. Vyhrnula jsem si tričko a Louis mi položil ručník na jedno stehno a pak na druhé.
„Dej ruce k tělu Stello.“
„Jo,“odpověděla jsem mu. Dala jsem ruce k tělu a Louis mi dal ručníky na ruce.
„Děkuji, jak se o mě staráš Louisi.“
„Kvůli mně jsi nemocná. Musím se o tebe postarat. Teď odpočívej,“řekl Louis. Přikryl mě peřinou. Dal mi pusu na tvář a odešel z pokoje. Bylo mi lépe, když jsem měla zábaly. Usnula jsem. Vzbudila jsem se a zase jsem se cítila příšerně. Do pokoje přišel Louis s Naillem. Louis ke mně přistoupil. Pohladil mě po tváři a kouzelně se na mne usmál. Usměv jsem mu oplatila. Sundal mi obklad z čela a namočil ho v kýblu s vodou. S Niallem mi namočili všechny ručníky. Nevím, proč, ale nevadilo mi, že je tu s ním Niall. Pak jsem zase usnula.
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára